2019-04-26

Saker man kan göra i helgen om solen skiner.

I påskas körde vi uppåt i Skåne istället för österut. Annars lite av en tradition att åka till Österlen på Påskutflykt. Varendaste by har loppis, konst och café. Megamys ju. Men när jag föreslog Österlen som utflyktsmål svarade killen “men där är ju bara massa köer och så mycket folk”… Vi är lite olika där. När det kommer till att se glaset halvfullt eller halvtomt. Nåväl. Han har andra fina egenskaper. Ovan käkar vi på Garage i Höganäs.

Efter lunchen i Höganäs körde vi vidare till Mölle. Älskar denna lilla by! Känns exotisk på något sätt.

Köpte glass här och satte oss vid vattnet.

Dock tjatade mini om att hon vill till en sandstrand så hon kunde plocka snäckor. Och i Mölle hittade vi bara en stenstrand. Så vi körde vidare till Ängelholm där vi garanterat visste det skulle finnas massor av sand och snäckor.

Men om man stannar i stan är ju Västra Hamnen också lite av en utflykt. För mig som bor på andra sidan stan i alla fall. Faktiskt det jag saknar mest sen vi fick barn är att köpa en pizza på Vespa och sätta mig på trätrapporna och se solen gå ner i havet. Samtidigt som man dricker sitt medhavda vin i en plastmugg. En annan bra grej med Västra Hamnen är sollekplatsen! Världens längsta rutschkana som blev väldigt uppskattad av mini.

Och är man bara hemma tycker jag man ska laga Tuvessonskans sparrissoppa! Så himla god. Och vårig. Vi gjorde alla tillbehören som hon tipsar om, blev väldigt piffigt.

23

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.