2019-04-17

Just nu.

Har fått hem månadens bokklubbsbok! Är så himla glad för JWHFs bokklubb som fått igång mitt läsande. Lite som jag tänker det är att ha hund. Istället för att hänga i soffan kommer man ut på en promenad. Om ni fattar. Ska i alla fall läsa “Små eldar överallt” av Celeste Ng. Gör det ni också vet ja! Och diskutera den sen här. Bästa ta-bort-fläckar-medlet är Galltvål. Eterneller från AB Småland. Ska sätta i en stor vas när påskriset vissnat. Nya rosaröda solisar, från Kaibosh. Och i morgon kör ju Påsken igång! Gillar skarpt. Koka ägg i färg är ju ett måste. Hittar man inga bra färger på påse tycker jag man ska göra som Anna-Maria och ta vad man har så att säga. Och vackert målade ägg inköpta i Warszawa för många år sedan.

16

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.