2019-04-14

Finfint just nu.

Babba Rivera är en av Sveriges coolaste. Hon lanserade Uber i Sverige, har blivit utsedd av veckans Affärer till årets supertalang 2015 och hamnat på Forbes lista för världstalanger under 30. Nu driver hon egen byrå i NY. Och så har hon, såklart, en supercool stil. Onlinemagasinet Coveteur har besökt hennes garderob. Dreglar när jag tittar på bilderna.

Babbas väskgarderob…

Har Lissabon på huvudet. Ägnade en kväll förra veckan till att djupdyka i Hanna Skoogs blogg. Jisses vad jag tror jag skulle gilla den staden. Så mycket stylish blandat med det avskavda. Absolut bästa blandningen enligt mig. Även Christin var ju där tidigare i år. Så underlag för bra tips finns helt klart.

Torkat är helt klart en trend! Köpte en bunt orange eterneller i helgen. Blommor som jag länge förknippat med mamma och något hon odlade i trädgården på 90-talet. Nu köpte jag en bunt för typ 200 kr på AB Småland… Men himla fiffigt att de är hållbara och kan stå länge ju.

Tycker också det är himla tjusigt när man arrangerar en stor bunt och hänger i taket. Som på bilderna ovan. Har noterat att Noir har ett tjusigt arrangemang i taket ovan för baristan och på Quan har de ett gigantisk takarrangemang i ena restaurangdelen. Och två är en trend. Det är sedan gammalt.

Green Kitchen Stories har äntligen äntligen skaffat en ny sajt! Och jag älskar den. Och är övertygad om att den kommer fortsätta fyllas med fantastiskt innehåll från deras ljuvliga lilla värld. Gamla sajten var mer av en receptsajt. Nu kan man köpa deras böcker, få Stockholmstips, tips för att resa med barn och kolla på deras inspirerande videos.

22

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.