2019-04-11

En dag på jobbet.

Älskar vår hall på jobbet. Soffan, vimplen och solljuset vid lunchtid!

En dag matchade jag och Anne alldeles förträffligt i rosa och gult.

Denna veckan har jag bland annat skrivit stylingbrief till en produktion som ska göras om ett par veckor. I briefen beskriver jag hur maten ska stylas, vilken typ av porslin, duk, underlag, blommor osv som ska vara på bordet. Och så en brief till setdesignern som handlar om hur hela rummet ska upplevas och se ut. Och så en brief till stylisten som stylar alla skådespelare/statister. Har även specat vilka stillbilder som ska tas och hur de ska se ut. Allt ska sen tillsammans förmedla den känsla som varumärket vi jobbar med står för. Älskar denna fasen när man börjar närma sig själva inspelnings- eller plåtningsdagen. Ofta har man en lång process bakom sig där idé och manus har nagelfarts och godkänts i massa olika instanser.

Kastar in lite instagrambilder på lunchen till Lite Kalabalik. Ovan ser ni vår nya örhänges kollektion “Hoops and dreams”. Ett gäng små symboler/hängen som man kan matcha och mixa som man själv vill. Hoops (örhänge) och symboler säljs separat.

Är även mitt uppe i slutfasen av idéarbetet för en annan kund. Där det är väldigt många legala parametrar att ta hänsyn till. Klurigt och utmanande. Och så ska det sen tas fram material för alla hundra olika kanaler och format som man ju idag jobbar med. Tänker ibland hur galet det är att man för bara 10-15 år sedan kunde gå på TV och köra lite helsidor i tidningen sen hade man typ nått de flesta i sin målgrupp. Idag är det ett helt annat arbete som måste göras för att man ska ta sig genom den berömda tratten i de digitala kanalerna.

Denna veckan har jag och min copykollega Mikael även tagit fram ett gäng förslag på nya annonser för en av våra fastighetskunder. Vi har filat på nya manus till detta finfina koncept. Och på golvet i ateljén ligger skisser på en förpackningsdesign som Jessie och Malin jobbar med! Japp, ungefär så har veckan sett ut.

Förra veckan däremot. Då cyklade vi till Moderna Museet och kollade på Warhol utställningen som går just nu. För att sen käka lunch tillsammans efteråt.

Hade på mig detta soliga. Kjolen är från HM och jag älskar den! Känner mig som en glad påskkyckling i den.

29

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.