2019-04-09

En outfit och små små snacks.

I fredags dammade jag av min Rodebjer trench och cyklade till jobbet utan vantar. Hade även på mig ett superbekvämt kostymish set. Från HM.

“Läskigt med närbilder” sa jag till Anne när hon klev fram och smällde av ett par bilder på nära håll. Fyrtioårskrisen som talar.

Efter jobbet mötte jag upp Karin i baren på Mutantur, vem tusan döper en restaurang till något som kan kallas muttan. I synnerhet om man bara är lite pretto och betydelsen är förändring på latin. Nåväl. Vi åt lyxiga små snacks och drack Champagne. För att sen cykla till Intiman och kolla teater. Det gör man sannerligen alldeles för sällan. Kollar teater alltså. Skrattade så tårarna sprutade. Kanske för att den handlade om sex. Ett mycket roligt ämne ju.

Efter teatern cyklade vi till Riket och käkade. Himla fint att få en helkväll ihop. Väldigt längesedan vi fick så här mycket tid till att prata. Kändes fint. Och så drack vi vin. Och så klart beställde Karin in de viner jag ratade och tyckte var konstiga. Och Riket då, bra häng och bra mat. Naturviner och grönsaker i säsong som alla andra “rätta” krogar i Malmö. Men jag klagar inte.

19
  • Just wanna view more of
  • Style

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.