2019-03-27

Hurra för mer skärmtid!

Jag är såld på e-boken. Den har gjort att min läsning gått från inget till massor av böcker. Min skärmtid har såklart ökat. Men istället för att jag sätter pekfingret på Instagram flyttar jag fingret och klickar på “Böcker” (och DET är en muskel-minne-träning det, galet hur fingret drar sig till Instagram per automatik). Så. Har alltså minskat slöscrollandet till förmån för läsningen. Win win ju. Och boken har jag garanterat alltid med mig. I precis alla olika möjliga situationer. Från kön till lunchsalladen till nattningen och den där stunden då man inte vet om minin somnat eller inte så man sitter och slökollar i telefonen.

PS. I morgon onsdag är det dags för JWHF Bokklubbs-träff! Vi träffas från kl 20.00 i Facebook-gruppen. Och diskuterar ovan bok. Läste sista sidan i dag, ska bli mycket spännande att höra vad de andra tycker.

15

Kommentera

karinericson

Hej. Vad använder du för app för att läsa böcker. Readly? Tips på att komma igång? 🙂

en-lang-blondin

Appen heter “Böcker” och finns per default i telefonen! Köper boken på typ Adlibris (ibland kostar den mer än pocketboken…) och sen laddar jag bara ner den så hamnar den automatiskt i iPhonens app!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.