2019-03-14

Just nu!

1. Nya vår-sneakers. Så svårt att motstå ju. Och dessa är som två isglassar när man tittar ner på fötterna. 2. Inser att jag måste spurta, sluta titta Netflix och läsa istället. Snart ska vi diskutera den här och jag har hört ryktas att det är en riktig bladvändare. 3. Har köpt ny kamera! Efter veckor av reaserch. Det är en djungel. Men jag googlade “bästa kompaktkameran 2019” och utifrån pris och omdömen landade jag till sist på Panasonic Lumix TZ200. Ska bli superspännande att lära känna den. 4. Har slagit till på den gulligaste vårjackan till mini. Denna luddiga från Blaou. Som vi förövrigt har ett event med nästa vecka! Så bor du i Malmö och har ett barn du kan klä i färgglada urfina barnkläder så kom! Mer info finns här. 5. Dessa tights från Mini Rodini lämnade jag hemma hos mamma. Tillbaka får jag ett par byxor med en liten broderad jordgubbe på knäet. Där det innan satt ett hål. Så bra på så många sätt.

28
  • Just wanna view more of
  • Style

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.