2019-03-12

Marspiff.

Fyller köket med körsbärskvistar (och tre väldigt dyra franska tulpaner). Jäklar vad det är motigt nu i snålblåsten och regnet. Längtar något galet mycket efter lite glammigare väder. Och glammigare aktiviteter. Livet känns väldigt mycket vardag just nu. Och det är ju fint på sitt sätt. Men inte i kombination av mars och iskallt regn.

Kollade A Star i Born (tips! finns att hyra nu) i fredags. Perfekt film en regnig fredagskväll. Och man älskar ju en riktigt fin kärlekssaga. Hulkgrät på slutet. OBS! Spoiler alert!!! Som sagt. Hulkade rejält på slutet. Fixar inte det bottenlöst sorliga i självmord.

Livar ändå upp med rosa strumpor och gula sneakers. Annars då. Var på drop in på dagis idag. Osedvanligt mysigt. Har ett naturligt motstånd till barngrupper, som t ex mammagrupper och liknande. Fixar det inte. Knappt ens att jag kan plocka fram min representant (den man plockar fram när man inte känner sig helt bekväm). Men det var supermysigt att sitta och pyssla med mini och småprata med pedagogerna. Efter myset cyklade jag i regnet till Scandinavian Photo och hämta ut en ny kamera jag beställt. Så håll i er vilka bra bilder det kommer bli i bloggen framöver…

25

Kommentera

Lisa

Berätta mer om kameran! Behöver köptips.

en-lang-blondin

Japp! Kommer i nästa inlägg.

E

Sist på bollen men jag älskar de randiga strumporna! Var kan jag köpa dem? 😍

en-lang-blondin

Jag har för mig at just dessa beställde jag från Stilleben. Men osäker på om de finns kvar där nu, det var ett tag sedan!
https://stilleben.dk/

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.