2019-02-18

Som back in the days.

Förra veckan åt jag på lokal fem av veckans sju dagar. Lite som back in the days när jag och Karin var singlar och hon var krogredaktör på tidningen Metro. Jäklar vad jag hängde med henne och käkade ute. Man hade liksom inte mycket annat för sig. I alla fall. Började veckan med att käka på MJ:s på tisdagen, Johanna var nere för en intervju till JWHF så jag passade på att dra ihop ett litet härligt tjejgäng. Och det var en blev en mysig kväll med fina samtal.

På tisdagen hämtade jag minin och så traskade vi till Casual. Hon tyckte först det var lite konstigt att vi inte skulle hem och laga mat i vanlig ordning. Men fann sig snabbt (när jag sa pommes). Jag beställde en Fish taco, mini en burgare.

På fredagen mötte jag upp en gammal vän. Vi lärde känna varandra när vi bodde grannar i Lund för typ 15 år sedan. Träffade varandra på en fest i AF Borgen (sååå mycket Lund över det) och kände igen varandra från typ tvättstugan. Bestämde att vi borde börja hänga. Vi började med att träna ihop (bra grej att ringa på grannens dörr innan man ska sticka till gymmet). Det utvecklades till en fin vänskap och massa år senare har livet tagit sina vänder och vi har setts med långt mellanrum mellan gångerna. Men det är nog riktig vänskap det, att man kan ses med ett års mellanrum utan problem. Himla fint. Vi drack cocktails och käkade på SOI 29.

På lördagen var det dags för mitt lilla favoritgäng. Vansinnigt längesedan vi samlades alla tre. Vi drack Cava och åt smårätter på Riket. Och snackade om livet, relationer, jämställdhet och män. Som sig bör.

Avslutade veckan där den började. På MJ:s. Med hela härliga (okej, inte hela, men stora delar av) Just Wanna Have Fun och en bloggkonferens. Himla trevligt och mysigt. Men mer om det i ett annat inlägg. Nu ska jag ta min PMS och lägga mig.

19

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.