2019-02-13

Sex konkreta tips på hur man piffar februari!

Måste börja med att säga TACK för alla sjukt bra tips på serier. Har inte börjat kolla på någon då jag haft fullt upp med jobb, men bara vetenskapen om att jag har en hög med sköna serier att slappa med känns himla bra. Och så gnällde jag ju en hel del på februari i förra inlägget. Så här följer mina bästa tips på hur man vänder februarideppen.

Messa en bra vän och fråga om hen vill äta ostron och dricka bubbel med dig. Bor man i Malmö kan man förslagsvis ses på Saluhallens fiskrestaurang. Och stäm träff på en “udda” tid. Alltså inte en fredagskväll. Utan en tisdag eller en lördageftermiddag kl 15.30 som vi gjorde. Blir extra piffigt.

Så här glad blir man. Ta även på dig en tjusig klänning. Har du en bra vän så har förmodligen hen också gjort det och då blir det dubbelt härligt!

Ät frukost på lokal. Som jag, killen och minin gjorde i söndags. Käkade havregrynsgröt med lingon, brödcrunch och timjan. En croissant till det och man är hemma. Ovan frukost serveras på Söderberg & Sara.

Köp kvalitetskalorier att mumsa på. Ovan knäckbräck lakrits från Chocolatte och Marabou Premium Fransk nougat. Plötsligt känns februari betydligt roligare. Och så kan man kolla på en lättsam serie, kolla tipsen i kommentarerna här. Sist men inte minst så ansluter man JWHF Style Challange nästa vecka! Bästa sättet att hitta nya sätt att använda sina plagg i garderoben på. Kämpa februari!

28

Kommentera

Ellie

Tack för fina tips! Vilken lokal serverar den där gröten på? Vill också äta den.

en-lang-blondin

Missade jag denna viktig info i inlägget! Nu har jag dock uppdaterat. Det är på Söderberg & Sara vid St Knuts torg i Malmö.

Ellie

Tack, ska bli gott! 🙂

jennybrandtgronberg

Så fina bilder på dig =)

en-lang-blondin

Tack! I min bästa miljö; ostron + bubbel. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.