2019-02-07

Jag behöver bubbel och skratt.

Känner mig lite lös i kanterna just nu. Beror förmodligen på regnet och februari. Och är just nu extremt känslig för orättvisor och klimatrapporter. Växande ångest som inte hjälper någon. Minst mig själv. Så. Funderar på olika sätt att muntra upp mig. Finlunch är en. Som ovan fredagslunch förra veckan, på MJs. Kakorna till kaffet liksom. Och så ska jag dricka bubbel med Karin mitt på dagen på lördag. När killen och mini är på slajmbarnkalas. Typiskt bra resursfördelning enligt mig. Både jag och killen är 100% nöjda.

// Reklam för egen verksamhet. // Sen kan man ju muntra upp någon man tycker om, sig själv tillexempel. Med ett smycke med ett litet hjärta i. Eller stjärna för den delen. Just nu får man 20% på alla hjärtesmycken på Lite Kalabalik om man använder rabattkod “litevalentin” när man lägger sin order. Fint va!

Sen muntrar det ju alltid upp med en fin outfit, det är sen gammalt. Har även varit i extremt stort behov av en lätt tittad TV-serie. Har du ett tips så hojta! Kollar just nu Gilrboss på Netflix. Inte jättebra. Men just nu är jag liksom och krafsar längst ner i godisskålen, bland de godisar ingen vill ha. Eller äter punch pralinerna i Aladdinasken. Ja ni fattar. Så gärna lite mer kvalitetsgodis tack. Fast fortfarande lätt tittat (lätt ätet…) . Så ingen 80% choklad här inte. Tack på förhand.

22

Kommentera

Jenny

The marvelous mrs maisel! Ljuvlig miljö, lagom allvar, mycket kul och välspelat! Tyvärr inte lika lättåtkomligt som Netflix. Finns på amazon, värd mödan.

Moa

Men hallå Grace & Frankie är ju precis vad du behöver-finns på Netflix🙋🏻‍♀️

en-lang-blondin

Har börjat kolla nu! Mys ju!

Emelie

Har du sett Sex Education på Netflix? Så bra och kul!

Linn

Ja den måste ses!

Johanna

Serien You på Netflix alt 30 grader i februari på SVT play eller kanske En enkel resa till Korfu på SVT.

Elsa

Russian doll på Netflix! Mörk visserligen men ändå en komedi, och spännande.

Jenny

Håller med! Kollade Russian Doll i helgen. Mycket bra!

Maria

Jag har tittat på Friends from college på Netflix, lättsmält och rolig! Sen har jag också sett dokumentären om Fyre festival, festivalen som inte blev av (Netflix). Intressant om influencer-/sociala medier/millenials/NYC-entreprenörer. Rekommenderas!

en-lang-blondin

Har kollat Fyre dokumentären! Så jäkla intressant. Och vansinnigt!

Kristina

Sex education på Nerflix!! Det bästa och finaste på länge. Blev så pepp och glad av alla fina karaktärer och dialogen. Mungiporna åker upp till öronen av att bara tänka på den.

Betty

Säger också Friends from College och Fyre Festival. Plus ska själv börja kolla Sex Education ikväll pga ovan motivering.

Anna

Jag kollar på hemma igen på SVT play, Australiens svar på vår tid är nu. Ljuvliga miljöer och inredning och lagom dramatik

Maja

Ung och Lovande! (räds ej titeln!) Säsong 4 finns på SVT men går säkert att snoka upp de tidigare säsongerna någonstans. Som en blanding mellan Girls och Skam, typ.

Anna

Sex education och Friends from College på Netflix. Olika, men bra. Lättsamma men ändå…bra.
Sen kan du testa Seven Seconds på Netflix också.

Karin

Derry Girls på Netflix, så rolig och ett soundtrack att sjunga med till!

“Younger” på TV4 play (eller utan reklam på Cmore. Mycket ögongodis där (läs: Josh)! Tyckte även Friends from college var bra, andra säsonger mer än första.

en-lang-blondin

Younger! Älskar Younger!!! Längtar till nästa säsong. Jamen jisses, Josh alltså…

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.