2019-02-03

Hej februari! Hej håglösheten.

Februari måste väl ändå vara årets segaste. I hård konkurrens med mars. Och japp, är avundsjuk på resten av Sverige som är vitt. Malmögrått är ingen kul färg. Livade dock upp den regngrå lördagen med en dag på stan med min mamma och min mini. Alltså mormor och mini. Vi började på AB Småland där vi åt lunch. En småförkyld mini somnade sen som en stock i vagnen så jag och mamma kunde titta ostört i ett par butiker.

Vi gick till Florista. Hur fint var detta vita blomsterhav?

Och älskar detta torkade arrangemang på dörren.

Vi köpte varsin konstig växt.

Som blev såhär fin i en vas hemma på det grå skåpet.

Och så fikade vi såklart. En favoritaktivitet i familjen Andersson. På Agge & Bönan. Älskar att de har världens mysigaste soffor och stämning.

Inser att det blev ett inlägg med 90% växter. Förmodligen något februari gör med en. Vi avslutade nämligen turen på stan med att besöka Bara Blommor på Kalendegatan. Sen tog mamma tåget hem och jag och mini tåget till Triangeln. En av dagens höjdpunkter enligt mini. Annars då. Har varit extremt trött, håglös och småförkyld resten av helgen. Har tvångspysslat och drömt om den dagen mini vill ligga, lugnt och fint, och kolla film en söndagseftermiddag.

22

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.