2019-01-30

Mina hårprodukts favoriter!

Min förra frisörska var fenomenal på att tipsa mig om vilka hårprodukter jag skulle köpa. Det är ju minst sagt en djungel annars. Och hon pratade sig ofta varm om Kevin Murphys produkter. Brukar köpa deras saltvattenspray “Hair resort spray“, den ger mitt tunna hår lite bulk. Sen Osis+ i hårbotten, älskar den sträva känslan det ger. Och gnuggar man lite fram och tillbaka får hårbotten ett litet “lyft”. Fixkar sen till topparna med en klick “Free hold“. Tar fram ett litet självfall i mitt hår och tynger inte ner håret. Och så mellan hårtvättarna kör jag den gamla klassikern Batiste i hårbotten och längderna för att ta bort fett.

Blev även rekommenderad av Amelie, som jobbar som make up artist, att använda Kevin Murphys Detox shampoo. Ska vara himla bra för håret och hårbotten.

12

Kommentera

jennybrandtgronberg

Den där osis ska jag skaffa.

en-lang-blondin

Gört!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.