2019-01-29

Hej sen sist!

Gick verkligen rakt in i dimman efter fyra dagars intensiv produktion på location och enbart en dags vila innan veckan drog i gång igen. Och så mens på det. Ska alltså gå och lägga mig alldeles snart. Men först ett Malmötips. Noir har tre olika varma drycker, som inte är kaffe, på menyn. En varm choklad med dadlar, kokosolja, kanel, havremjölk och lite chili. Och en varm äppelmust med chili, ingefära och mynta. Och så mynta te med honung från Österlen och färsk mynta. Köpte en varm choklad i eftermiddags och gick sen en “walk and talk” med Jone och Malin. Ett mycket bra sätt att ha kreativt möte på.

Hade inte dessa skorna på mig. Tog sneakers, och genomgående bekvämt på mig i morse. Mensen gör det med mig.

Älskar när man ser en skyline man två hus. Som denna. Malmö Live tittar fram mellan två gamla (nåja) hus på Gamla Väster. Annars då. Kollade Bird Box på Netflix i söndags. Hua vad spännande. Och välgjord! Susanne Bier har regisserat (hon har förövrigt regisserat ett par av mina favoritfilmer, som Bröder och Efter Bröloppet) och Sandra Bullock spelar huvudrollen. Rekommenderas om man har starka nerver. Och så kan man läsa om min favoritmöbel hos Betonggruvan, trogen bloggläsare borde kunna räkna ut vilken det är.

13

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.