2019-01-08

Årets.

Det är härligt och väldigt märkligt det här, att ha en offentlig dagbok. Men man har allt samlat och ett par scroll senare har man även klart för sig hur det gånga året var. Så för den som undrar så kommer 2018 här nedan.

Årets outfits match: Jag och mini i Barcelona. Vi åkte hela lilla familjen i mars och det var sol, tapas, blodsockerfall, och mys.

Årets sorg: När livet var som vackrast fick jag reda på att en gammal vän och kollega gått bort. Han var en alldeles speciell människa och helt unik i sitt slag. Oändligt sorgligt att han inte ville vara med oss längre. Begravningen var på en magiskt vacker majdag. En dag han skulle beskrivit på ett sätt som bara han kunde. Med ord som vi inte ens visste fanns. Eller ens visste att de var de vackraste orden. Saknar dig Pontus.

Årets resa: Det var en weekend. Förutom Barcelona med minin, så åkte jag och Maria till London och jag och killen till Rom. 

Årets lansering: Denna sajten såklart! Från en idé på en lekplats i snålblåst, till namn, koncept och design, byggandet och så slutligen den stora lanseringsfesten. Fantastiskt stolt. En plats på nätet med plats för mer än det perfekta, tillrättalagda, gråbeiga och polerade. Här ska det spraka, skojas, pratas öppet om det skämmiga, jobbiga men också det roliga och mest inspirerande i livet.

Årets temperatur: Alltså denna sommar. Vilken dröm. Jag fungerar som bäst när det är varmt i luften. Mina kläder blir som finast och mitt humör som bäst. Lite synd att den gick helt överstyr och torkade ut alla marker (väldigt synd om bönderna, inte lika synd om oss som älskar grillat, men ändå, lite synd…). Ska minnas 2018 som året vi åt alla måltider ute från maj till september.

Årets stoltaste: Att driva företag med anställda är vansinnigt roligt. Men också vansinnigt jobbigt i perioder. 2017 var ett tufft år av lite olika anledning. Så det var med andan i halsen vi gick in i 2018. Armarna har varit högt uppkavlade, vi har fått nya kolleger, nya kunder och genomfört helt fantastiska projekt för kunder som NK, MECA, Malmö Stad, IKEA och gjort en radioteater! Allt samlat här på vår tjusiga sajt som vi också redesignade och lanserade i höstas. Ska bli så jäkla spännande att se vad 2019 har att erbjuda!

Årets mini: Denna lilla människa växer så det knakar. På alla sätt. Jag vet knappt vart jag sta ta vägen när jag tänker på hur mycket hon betyder för mig, hur mycket jag älskar denna lilla människa. Samtidigt gör hon allt att för utmana mig med sitt humör, vilja och envishet. Lika ofta som hon får mig att skratta. Älskade älskade Mathilda.

Årets fest: Lätt min 40-årsfest! Jag är så oändligt glad att jag hade en. Det var en hel del ångest, tjafs med killen och mer ångest längst vägen. Men i slutändan enbart en enda lång härlig kväll med så mycket kärlek. Bästa sommarkvällen, godaste maten, snyggaste livebandet (trummisen dårå), bästa bästa DJ-brudarna som gjorde att jag enbart lämnade dansgolvet tre gånger (två för toa en för att mingla) och så bästa avslutningen. Nattbad i Västra Hamnen med sista tappra gänget som inte heller ville sluta dansa. Min fyrtioårskris då? Den lever kvar. Är ganska exakt ett år nu. Men jag tänker att den ska klinga av under våren här. Allt har sin tid liksom. Men hej 2019! Är redo för dig.

Här kan man läsa förra årets “Årets” (som måste ha varit ett av de snyggaste åren i mitt liv, inser jag när jag kollar på bilderna).

25

Kommentera

Marie

Till och med när du klär dig i svart/vitt eller en kostym så uppfattar jag det som färgglatt. Jag blir glad av dina outfits och de färgglada väggarna i bakgrunden. Känner att jag inte riktigt tar mig tiden att lära känna Malmö de få gångerna jag är där nere. Dock har jag ätit lunch på ditt 40-årsställe då det ligger nära vårt lokalkontor.

en-lang-blondin

Tack för din fina komplimang! Nästa gång får du ta dig in till stan och ta en kaffe på Noir och traska runt lite. Å andra sidan har du ju ätit lunch på stans absolut bästa lunchrestaurang! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.