2019-01-02

Hej 2019!

Hej på det nya året! Känns ändå fint tycker jag. Jag gillar nystart. Framförallt när man får en chans att rycka upp sig och ta tag i sig själv. För hur patetiskt det än är med träning som ett nyårslöfte så är ju träning något förjäkla bra. Har satt tre mål jag vill uppnå under 2019. Bli stark igen, vill kunna lyfta upp minin i barnstolen på cykeln med betydligt större lätthet än det är idag. Och ta hand om min onda rygg och axlar. Och så ska jag börja köra bil igen tänker jag. Har körkort men inte kört på tio år. Och det sitter inte i ryggraden som alla påstår. Tredje och sista målet är att hångla mer. Med killen alltså.

På tal om mål. Träffade Christin i mellandagarna för att sätta upp mål för JWHF för 2019, både ekonomiska och utvecklingsmässiga. Och så gjorde vi en skissartad contentplan för första halvan av året.

Vi träffades på Ugglan. Det hann bli både frukost och lunch där innan vi var klara.

Hade på mig hösten/vinterns favoritbyxor. Sjukt sköna. Köpte dem på Miloii. Och fördelen med att handla i butik är att man köper absolut rätt storlek. Hade jag beställt dem på nätet hade det blivit storlek 40 och de hade suttit lite si och så över rumpan. Nu kom jag hem med en 42a som satt som en smäck. Tunn polo Lindex, kappa Other Stories och “datorväska” inköpt i butik Norr i Köpenhamn.   

Christin lyste upp sin omgivning i vanlig ordning. Gult och rosa kan vara en av de bättre färgkombinationerna.

22
  • Just wanna view more of
  • Style

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.