2018-12-29

Mellandagsmys!

Tog mig ur myskläderna och piffade med både smink och klänning. Allt för att träffa de absolut tjusigaste vänner jag har. Nina och Olivia. Vårt kontor är lite mindre tjusigt efter att de slutat. Oliva har gjort Stockholm tjusigare och Nina Älmhult.

Cirka en fjärdedel av Nina och Olivia. Mer lyckades jag inte få på bild. Men ni ser ju. Tjusiga som sagt.

Vi träffades på Julie. Perfekt för lite extra härlig lunch. Vi beställde in gårdagens på kålrot, bönor och en alldeles ljuvlig buljong. Och så åt vi ost. Ett måste på Julie. Den långlagrade Comtén uppe till vänster drömmer jag fortfarande ljuva drömmar om.

Typiskt snygga skor. Och förutom allt detta tjusiga pratade vi om livet, döden och allt annat där emellan. Och det är liksom det som är grejen med dessa två. Man pratar om precis allt det som är livet.

Hade på mig min Ganni-päls, ett par väl använda perfekt smala ullbyxor från Acne. Haft dem i snart fem år så KPA:n (kostnad per användning) är mycket bra. Och så min nya klänning från Boii. Väskan har föresten också en väldigt bra KPI. Köpte den på rea strax innan Ganni-hypen briserade och de blev orimligt dyra. Smycken från Lite Kalabalik. Halsduk och mössa Acne, förra årets bästa köp.

 

19
  • Just wanna view more of
  • Style

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.