2018-12-27

I mitt ansikte just nu.

Älskar denna sheet mask, från Klairs. Prisvärd dessutom. Ansiktet känns återfuktat och mysigt efteråt! Sen har jag en ny serumfavorit, från Gilda. Ger ett fint glow och skön känsla i ansiktet. Används dagtid. En annan favorit är denna från Ordinary. Man använder den två gånger per vecka, peelar och jämnar ut hudtonen. Produkten längst till höger är en nattfavorit. Osäker på exakt vad den gör men min hud har överlag blivit betydligt bättre sedan jag började med Murads produkter. Jäkla synd bara att de är så dyra.

8

Kommentera

Petra

Så härligt med lite tips, känns verkligen att det kan behövas nu i den här årstiden.
Skincity har tag 4 betala för 2 på bla klairs masker nu.
😊

Wohoo! Stort tack för tipset. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.