2018-12-26

Om vi var värda detta!

Hej i julemyset! Jisses så skönt, välbehövligt och välgörande detta är. Min hosta börjar sakta sakta ge med sig, jag lägger mig halv tio om kvällarna (utom julafton där det festades loss till halv tolv…) och jag pussar på mini så ofta tillfället ges. Men innan detta myset började så avslutades jobbåret på bästa sätt med långlunch i Köpenhamn med hela härliga byrån.

Vi käkade på The Market. Malin höll fantastiska VD-tal till alla och en var. Vi åt gott, drack gott och jag tog en friterad banan till dessert.

Hade på mig min blå sammetskostym från Other Stories. Älskar den!

Efter lunchen gick jag, Malin och Anne en runda på stan. Och något händer alltid med mig när jag är utomlands (japp Köpenhamn är ju inte Sverige även om vi har en bro mellan oss). Det är liksom en annan plånbok som gäller. Dumt mycket dumt. Då det dessutom är ca 30% dyrare i Danmark just nu. Men men. Är enormt nöjd med mina klänningar och annat smått och gott som shoppades. Annars då. Kolla in Annes boots! Ett par Acnestövlar hon klippt av till boots. Så himla smart om man intre trivs i stövlarna. Älskar denna typen av remake.

Nu tillbaka i vågrätt läge och The Holiday. God fortsättning kära läsare!

16
  • Just wanna view more of
  • Style

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.