2018-12-20

Superenkelt (och billigt) snack!

Man köper en laddning sådana här bröd. Ingen aning vad de heter dock (någon som vet?). Men finns i de flesta butiker på Möllan. Det är de bröden som används till falafel!

Sen klipper man ca 2 cm tjocka remsor av brödet. Lägger på en plåt, ringlar över massa olja och sen in i ugnen på 200 grader. Ganska snabbt får de färg och blir krispiga. Så man måste passa dem. Sen avslutar man med att strö en bra mängd flingsalt över.

Tada! Även mycket uppskattade av minin.

17

Kommentera

Birthe

Libabröd!

en-lang-blondin

Ah! Alltid trott att Libabröd var det tjocka, lite bubbliga brödet.

Birthe

Nope, libabröd är platt/tunt, helt enkelt det du har köpt! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.