2018-12-04

Lyxlunch en regnig måndag.

Mycket kaffe dessa dagar. Känner att jag, denna veckan, betalar för förra veckans hysteri. Har gäspat i ett hela dagen. Samtidigt som jag känner mig väldigt glad i själen. Tror faktiskt det är julen och minis. Magi ju med jul och en treåring.

Blev bjuden på lyxlunch en regnig måndag. Sanna kunde inte närvara på min 40-års fest så vi tog igen (nåja) det över en lunch istället. På MJ:s. Mycket god kolja.

Annars då. Tycker ni ska lyssna på Lars-Eric Uneståhl i Framgångspodden. Han är forskare inom mental träning. Mycket intressant! Fastnade för delen där han pratade om talang. Avsaknaden av talang är ofta en framgångsfaktor. Har man talang tenderar man att slöa till, så att säga.

Kastar in ett julklappstips. Ringen ovan på Sannas finger! Lite Quarts heter den. Eller armbandet allra överst i inlägget, Lite Statement. Från Lite Kalabalik så klart. Ho ho.

Försökte få till en bild med self timer i köket på jobbet. Var ju så himla nöjd med min outfit. Blev sådär. I alla fall. Har funderat på kritikerstormen som rått i sociala medier på sistone. Tänker inte kasta mig in i den då jag inte riktigt har utrymme för det som krävs om man ska ge sig in i en debatt online. Dock tycker jag att det överlag är himla tråkigt att diskussionen alltid blir svart eller vit. Verkar aldrig finnas en gråskala. Eller så är det så att det är det skrivna ordet som gör att det blir antingen eller. Gråskalan får man kanske fram först om man hade haft diskussionen ansikte mot ansikte. I alla fall. Tycker ändå att det varit uppfriskande med en diskussion om reklam, moral och etik. En diskussion jag verkligen tycker man ska ta. Något alla varumärken ska kunna ta. Dock blir det så klart lite extra känsligt och jobbigt när det är en människa bakom varumärket. Det är så klart skillnad på att kritisera innehållet i en burk från Nestlé kontra en känd influensers innehåll. Två ganska olika varumärken men än dock varumärken. Och tänker ofta på hur vi kommer se tillbaka på denna tiden (10-talet?!) då en hel yrkesgrupp fick en titel och dessutom en yrkesgrupp med kvinnodominans och med mycket makt. Tror detta har gjort mer för vår samtid än vad vi just nu fattar.

15

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.