2018-11-04

Älskade (jobb)helg!

Vaknade upp till denna smaskiga gröt i lördags! Vanlig havregryn + rejäl klick jordnötssmör (som kokar med) + banan + rostade kokosflingor. Som godis fast gröt.

Gav oss ut i höstsolen till förtsta bästa lekpark. Sen lunch på hipsterbarnfamiljernas favoritställe, Mitt Möllan.

Mötte sen upp Christin och Algot för lek. Fick tårar i ögonen när de sprang mot varandra (mini hade dessutom tjatat i en vecka på att hon ville träffa Algot) och kramades. Fick för den delen även tårar i ögonen när vi skildes åt efter flera timmars lek, med att mini puttade och slog till världens finaste Algot. Alltså min unge i trots och med en dos trötthet på det. Inte charmig. När vi sagt hejdå (och förlåt) och var på väg hem sa jag högt och tydligt till henne att jag var väldigt besviken på henne. Var tvungen att ta en time out när vi kom hem, alltså lägga mig under ett täcke och stänga ute omvärlden, för att få ny energi till middag och läggning. Time outen ackompanjerades dessutom till ett “MAAAAMMA jag vill gå upp till dig”. Livet som mamma.

Disktrasa på tork och kök i morgonljus. Lite underifrån då jag såg vinkeln när jag satt på tröskeln till badrummet som vi har inhyst i en garderob i anslutning till köket. Köket ligger nämligen inte där det var tänkt att ha ett kök när huset byggdes.

Sen har söndagen varit detta. Fotat nyheter, packat upp, sorterat, slängt och städat Lite Kalabalik kontoret. Görs alldeles för sällan. Man kan ju alltid skylla på att vi living the koncept.

Så här ser det ut när vi plåtar. Glasskiva, frostad fond, ljus underifrån och blixt från sidan. Och så en Hasselbladare på det. Top notch tack vare världens bästa fotograf Malin.

14

Kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.