2018-10-30

Utan smink och bra shopping.

Här står jag osminkad i Rom. Det där med osminkad är verkligen inget jag egentligen har problem med. Alltid osminkad om helgerna. Men idag när jag skulle på ansiktsbehandling på lunchen kände det extremt naket att gå tillbaka till jobbet med superrent ansikte. Är liksom en mask den där sminkrutinen på morgonen, för att göra en redo för jobbdagen. Men jag överlevde.

Köpte dessa stövlar i en second hand-butik i Rom. 60 euro. Blev helt matt när jag såg dem. När jag sen såg att det stod storlek 40 under skon var det ju liksom meningen. Och på tal om bra shopping. Träffade Anna “anotherblog” Lidström och Gudrun “karuscha” Bonér över ett väldigt inspirerande och intressant möte i eftermiddags. Finns många aspekter på klimatet och mycket man som enskild individ kan göra. Jag äter vegetariskt, cyklar, och kör miljöbil. Flyger tyvärr ibland de där svåra jobbresorna till Stockholm och så shoppar jag. Men alltså shoppingen. Den är ju en så galen stor miljöbov. Och så mycket som finns att göra där. Detta hade Anna och Gudrun tusen bra idéer och tankar kring. Hoppas på att kunna dela med mig av detta framöver. Nu sängen och ett avsnitt Vår tid är nu.

15

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.