2018-10-24

T-shirt tisdag och hänt sen sist!

T-shirt tisdag igår ju! Lätt ett favoritplagg. Och gärna så här. Till kavaj. Och vilkent fantastiskt pådrag på JWHFs stilutmaning! Viket drag på Instagram. Man blir liksom rörd och glad av all den kollektiva klädglädjen.

Annars då. För ett par veckor sedan var jag på en föreläsning om stress och jämställdhet. Man kunde såklart räkna ut på förhand vart föreläsaren ville komma. Men framförallt en sak fastnade. Vi kvinnor får alltid höra att vi inte kan förhandla tillräckligt bra (därav löneskillnaden) och att vi inte säger ifrån. När det kommer till utbrändhet får vi höra att vi måste lära oss tagga ner, inte vara sådana prestationsprinsessor. Det där oket alltså. Att kvinnan alltid tycks göra fel hur man (man!)  än vänder och vrider på det.

Så här glad var jag när bilden togs i söndags. I tisdags hade jag samma t-shirt, men under en stor stickad tröja då vädret var under all kritik. Idag har jag samma stickade tröja och känner mig ynklig och skör efter tre nätter med fullmåne och extremt dålig sömn. På det mensvärk i natt. From hell. Nu ska jag färdigställa en presentation inför morgondagen. Sen hoppas på en natts ostörd sömn. Föresten. Ge mig gärna ett hjärta här nedan. Är i stort behov av det. Tack på förhand.

161
  • Just wanna view more of
  • Style

Kommentera

Maria

Tycker att stilutmaningen varit sjukt kul å inspirerande! Och att du har en härlig blogg 🙂

Eller hur! Och tack tack tack! 🙂

Petra

Apropå löneförhandlingar så tycker jag mig se att det helt enkelt, trots hur bra en förhandlar så ges högre lön automatiskt lättare till en manlig kollega. Blir sjukt irriterad och hur jag än försökt påvisa och hävda detta så blir vi som påpekar, snett tittade på o lite suckade över…
Galet härligt m inspo i stories!

Så tror jag absolut att det är. Det är ju den där svår strukturen som är så svår att påvisa, så svår att bevisa. Men vi vet att den finns där och vi jobbar oss sakta sakta mot rätt håll. Det är jag övertygad om.

Och tack! Glad jag blir.

Amanda

Alltid lika inspirerande och cool. Älskar att följa dig ❤️

TACK Amanda! Blir just nu extra extra glad av all möjlig pepp. Kram på dig!

L

<3 Din frisyr! <3

en-lang-blondin

Tack!!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.