2018-10-21

Ska bli lite extra kul att klä sig i veckan!

Jag lägger väldigt mycket tankeverksamhet på vad jag ska ha på mig på dagen. Gillar att sätta ihop plaggen jag har i garderoben på så många möjliga sätt det bara går. Sen gillar jag ju att shoppa också. Men försöker verkligen tänka till där, både för min plånboks skull men inte minst för klimatets skull. I alla fall så tror jag kläder spelar en väldigt stor betydelse i de flesta människors liv. Även om de inte skulle erkänna det. Antingen för att visa en statusmarkör, eller för att känna sig trygg och avslappnad, eller för att visa att man inte bryr sig, eller för att följa en klädkod på jobbet eller helt enkelt för att  hålla sig varm och torr.

I veckan har JWHF en styleutmaning! Det är på initiativ av Jasmin som jag vänder ryggen till ovan… Läs om utmaningen här. Jasmins genialiska inlägg här. Och hennes blogg här.

I morgon måndag är det “monokrom måndag”.

Och varför ska man ha en stylutmaning då. Enkelt. Tror de flesta behöver lite extra inspiration för att titta på sin garderob på ett nytt sätt. Inte tänka att man absolut inte har något att ta på sig. Istället för att tänka att en måste handla nytt så kan man tänka “hur skulle jag kunna kombinera mina befintliga kläder på ett nytt sätt”. Tänker att vårt konsumtionssamhälle behöver det.

Alltså lyxen att ha en fotograf för att ta outfitsbilder. Lätt ett av  JWHFs mål. Att ha en egen fotograf alltså. Så länge får vi använda oss av vänner och bekanta. Idag hjälpte Christins kompis Sandra oss. Kolla föresten in Sandras tjusiga blogg här.

Tror ta mig tusan jag skulle kunna klä mig monokromt efter ett Lite Kalabalik smycke varje dag i i alla fall två veckor.

6
  • Just wanna view more of
  • Style

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.