2018-10-10

Få saker går upp mot detta.

Veckan rullar på och rusar iväg på samma gång. Jobbar just nu med en sjukt rolig grej som gör att jag drömmer om gamla slott och intriger. Precis när man började fundera på om man kan det här nu så får man ett projekt som svarar “Eh nä det är liksom inte meningen” på den frågan. Men i söndags var det allt annat än jobb. Då var det fullt ös på dessa två. Christin, Algot, mini och jag  började vår play date med “de stora köttbullarna” på Spoonery.

Efter maten (“om du äter en köttbulle till blir det fika”) delade jag och mini på denna. Kan vara en bidragande faktor till att hon sen tyckte det var en bra idé att rusa iväg från Christin som för en stund var själv med min mini och sin Algot. Jag kommer ut från Spoonery och möts av Algot som snällt står och väntar, samtidigt som jag ser Christin på håll med ett gigantiskt sprattlandes barn i sin famn. Mitt barn. Man kan se det som att Christin fick lajva tvåbarnsgrejen.

Vi stannade till här, på Café No 6, för att handla kaffe och fika med oss.

Innan vi landade i favoritparken nummer ett. Folkets park. Höst, sol och kanelbullar.

Ganska snabbt såg det ut såhär. Halvätna bullar och inga barn. En söndagseftermiddag när den är som bäst.

11

Kommentera

Maddie

Klart bästa typen av söndagar med minimänniskor!

en-lang-blondin

Lätt!

midis

Så jäkla fina dom är!!

en-lang-blondin

Ljuvliga små människor vi har.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.