2018-09-13

Just nu.

Mönstrad tunn tröja från Other Stories, kommer bli perfekt under en klänning i vinter. Doftljus och tvål, vår tids i-lands-lyx. Men den där lyxen hjälper mig genom de mörkaste månaderna (dessa dessutom på halva priset i butik Bara Blommor på Friisgatan). Skärp och väska i ett. Osäker på hur ofta jag kommer att använda det så eventuellt ett något ogenomtänkt impulsköp. Känns ju annars som lätt bästa lösningen för en lång natt på dansgolvet. Synd den inte var i min ägo för sisådär 10 år sedan. Silverfatsfynd. Tänker ost , fikon och ett glas rött. Kastanjerna från dagens promenad hem från dagis. Senaste numret av tidningen Femina och hela tre urtjusiga bilder med Lite Kalabalik.

14

Kommentera

Malin

Men tack för halva priset-tips! Är BESATT av coriander doften och sprang dit. Nu dessutom 70%, skräll!

en-lang-blondin

Sant! Det var ljust det ljuset jag köpte. 🙂 Ska bli härligt att avnjuta.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.