2018-09-11

En tisdag i motvind.

Tröja Lovechild, kjol Ganni och skor Nike. Hade dock inte detta på mig idag då det mer var tjocktröja och regnkappa som var grejen.

Idag var vädret en helt insane påminnelse om hur det kan vara att cykla i motvind. Förutom att jag ogillar tisdagar så cyklade en alltså hem i blöt motvid. Omfamnade dock livet och kokade varm choklad, satte på Greta Gris och kröp upp i soffan med min mini så fort vi kom innanför dörren. Mini undrade dock om det var fredag eftersom jag serverade choklad. Försökte förklara att i drickform är choklad ok även på tisdagar. Framförallt om det regnar.

Annars då. Kollar säsong fyra av The Affair. Älskar den. Säsong ett var lysande! Två och tre mindre bra. Men fyran går i samma stil som första säsongen! Och så tycker jag ni ska läsa “Folkets Skönhet” av Merete Pryds Helle (klicka hem den här med kod “JWHFHELLE” så kostar den ynka 150 kr). Och sen diskutera den i JWHF´s bokklubb som vi startade i somras. Och till sist. Har kollat klart Younger så om någon har ett serietips på en lättsam New York-serie tar jag tacksamt emot.

16
  • Just wanna view more of
  • Style

Kommentera

Så snygg!!! Jag drömde om dig och Malin inatt hahaha, att ni var ute och svirade i Köpenhamn och var superfestliga. Vaknade glad haha 🙂

en-lang-blondin

Haha! Men vad sjukt ända. För jag och Malin bokade, typ igår, en lördag i Köpenhamn inom kort. 😀
Kram!

Ewa-Lena

Younger säsong 2 har nu startat på TV4, om du inte redan sett….

en-lang-blondin

Skaffade ju CMore bara för att kunna se säsong fyra… Så redan sett.

LINA!! så snygg 🙂

/crazyflowerlady

en-lang-blondin

Tack Erika!!!
Puss på dig!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.