2018-08-09

Sommartider!

Känns som jag haft en evighetslång semester. Samtidigt som den så klart gått jättesnabbt. Hör liksom till att man har de där känslorna. Och egentligen började inte semestern på riktigt förrän vi lämnade stan efter min 40-års fest och körd upp till Arboga och svärmors stuga.

Checkade in här. I lilla gäststugan vi sover i varje år. Min kjol fick agera gardin. Tyckte den gjorde det himla fint. Stugliv då. Älskar verkligen att leva enkelt, utan rinnande vatten och i samma två klädesplagg. Blir som en detox.

Vareviga sommar vi besökt stugan har vi lyckats pricka in exat de dagar med sol som den sommaren har haft att erbjuda. Denna sommaren prickade vi så klart in exakt de dagar med regn som denna sommaren har haft att erbjuda. Gjorde dock inte så mycket. Första dagen. Andra dagen började det klia. Tredje dagen var högsommaren tillbaka.

Men vi utforskade Arboga undertiden. Himla fin liten stad. Trots att den tyvärr är top of mind tillsammans med Hörby på hemskheter som kan drabba ett litet samhälle. En regnig eftermiddag gick vi i alla fall på loppistur. Undertiden mini tjatade om att vi måste hitta en lekplats så hittade jag ovan fynd.

Under samtliga kvällar beundrade vi utsikten över sjön, åt onyttigheter, drack vin och saknade känslan av grillad middag. Sprang även när det inte var megamega varm. Och de löparrunderna är utan tvekan livets bästa. Att springa genom skogen med en sjö på ena sidan och lyssna på ett sommarprat. Jisses, längtar redan till nästa år.

Nu ska jag fixa lite städ i lägenheten och sen packa ihop oss och cykla ner till stranden. Lyxen alltså att inte känna en stress över att man måste skynda sig till stranden! Denna sommaren alltså.

20

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.