2018-08-06

I höst och vinter ska jag bära kostym!

Vem har inte älskat den långa och varma sommaren. Av många anledningar tänker jag. Man har till exempel kunnat maxa användningen av alla sina kjolar och klänningar! Men som alltid i augusti får man en känsla av att vilja förnya sig. Och jag tänker att kostymen är mitt plagg i höst och vinter! Och hur snyggt är inte detta. Blå kostym och guldskor. Älskar. Bildkälla

Bra inspo om man vill tänka utanför boxen så att säga. Rutig kostym med randig skjorta och ett par byxor i färg till en mönstrad kavaj! Bildkälla

Fin grårutig kostym. Från Other Stories. Finfint att använda byxor och kavaj var för sig och piffa med färgglad blus.

Detta är drömblazern! Så himla fin. Från Anine Bing (kostar alltså sin slant).

I sorgen över att jag inte har råd med Anines blazer klickade jag hem detta reafyndet från Zara häromdagen. Tycker den har en skön 80-tals-power-kvinna över sig.

Och ett helt jäkla set i samma mönster! Varför inte. Tänker även att kavajen blir urfin till det mesta. Till exempel till dessa rosa manchesterbyxor från HM. Och byxorna till en stor röd stickad tröja i vinter. Kostymen kommer från GP & J BAKER x H&M.

Baum har också en hel del coola kavajer och byxor. Lite dyrare men också lite roligare än mycket annat. Älskar hur de matchar hej vilt mellan randigt och rutigt eller rutigt och rutigt. Till exempel dessa byxor. Budgetalternativ hittar man här.

Kan ju inte göra ett kostyminlägg utan att ha med Rodebjer. Denna har varit en favorit sen den släptes i våras. Och tycker den fungerar ännu bättre nu till hösten. Ett riktigt rea-fynd alltså!

Tycker detta är typiskt fin styling! Sommarklänningen och höstblazern. Från danska märket Julia Heartmade som har en hel del urtjusiga kostymbyxor och kavajer.

Avslutar med denna överljuvliga bild. Bildkälla

16
  • Just wanna view more of
  • Style

Kommentera

Ja, kostymer är riktigt läckert att kombinera med annat! Min walk-in-closet typ badar i kavajer. 😀

/C

http://fondofhome.blogg.se – nyinvigd renoverings-/inredningsblogg

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.