2018-08-05

Back in business.

Eller inte alls in business. Eller jo halvt in business. Men mest bara tillbaka i stan. Efter nästan två veckor i två olika sommarstugor var det nästan lite obehagligt att komma tillbaka. Verkligheten liksom. Vi bestämde direkt att vi måste ta en till övernattning någonstans i veckan. Innan jobbet börjar om en vecka. Så sitter du inne med ett Skånetips så hojta! Typ bed & breakfast eller liknande.

Tillbaka i stan kändes som sagt lite märkligt. Kände mig nästan folkskygg. Men det påminde mig också om alla härligheter som dusch och rena kläder. Lite nyttigare mat och trevliga kvällar på stan. Som kvällen på bilderna i detta inlägget.

Träffade Olivia och Nina innan vi åkte till stugan. Drack massor av vin, åt ljuvlig mat på SOI och pratade om precis allt väsentligt i livet. Cyklade hem med en varm känsla i magen och extremt peppad. Vänner alltså.

Hade på mig en svart sidenskjorta från Other Stories, kjol Ganni och skor också Other Stories.

Och så denna finfina väska från Karoline. Som sagt. Är tillbaka i stan och i går bytte jag sjö- och havslöpning mot stadslöpning. Inte riktigt samma känsla. Dessutom på kvällen så jag fick kryssa mellan fulla människor. Samtidigt som jag lyssnade på Stefan, pappa till Ebba, i Sommar i P1. Jag sprang i en varm sommarkväll, kryssandes mellan fulla människor, med Big Slap i bakgrunden och mina tårar rinnandes nerför kinderna.

14

Kommentera

Lotta

Oh jäklar vad snygg du är!

en-lang-blondin

Puss och tack! 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.