2018-07-12

Finfint just nu.

Ja jisses vad semester har känts välbehövligt i år. Behövde verkligen fylla på mina reserver, andas och få distans. Och ett break från allt är det enda rätta. Och vår semesterplan då? Minisemester i Kalmar, förbereda fest, ha fest, sommarstuga, kanske en tur till Bohuslän och Varberg. Och fixa i vår väldigt eftersatta lägenhet.

Nästa lördag ska jag ha fest. 40-års baluns. Har lagt ut det mesta men själva helheten och detaljerna har jag inte börjat tänka på. Eller jo börjat, men snabbt parkerat då det stressar mig vansinnigt mycket. Får ta tag i allt på måndag. Fem dagar kan man ju fixa en fest på. Har ju liksom gjort hela kampanjer och reklamfilm på typ omöjligt korta tider. Så detta är en baggis tänker jag. Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Oj vad jag längtar efter att bada massor med min mini. Hoppas verkligen att regnet som kom idag inte ska hålla i sig nu fyra veckor… Glad för böndernas skull men inte min egen. Foto: Where to get it

Planerar att göra min egen isglass till mig och mini. Bra recept här. 

Och så ska jag skissa på nya smycken till höstens kollektion. Ligger ju aldrig i fas med det där då vi alltid är lite efter och ganska mycket sena i produktionen. Men har lärt mig att tycka att det är helt okej ändå. Foto: Iebis

10

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.