2018-07-10

“Hur sjukt är det att en flicka får skulden för något en man utsatt henne för?”

Himla skön grej att jobba måndag och tisdag och sen börja semestern. Blev liksom inte pannan in i kaklet som det ju tenderar att bli annars. Uppdaterade våra egna kanaler, gjorde massa admin som man skjutit på och hann  till och med renskriva to do-listan inför augusti. Idag hängde dessutom Mini på jobbet en liten stund. Bästa mini, som jag ska gosa med henne de närmsta fyra veckorna. Och med vetskapen om att man kommer längta efter egentid och vardagsstruktur en bit in i semestern…

Handlade croissanter till kollegerna istället för det vanliga frukostbrödet. Kändes som att sista måndagsmötet innan semestern behövde det.

Annars då. Ser väldigt mycket fram emot att frigöra min hjärna för andra tankar än bara jobb. Läsa, kolla någon serie, lyssna på poddar och  träna en massa. Och ett lyssningstips föresten, så här långt. Sommar i P1 och Katarina Wennstam, SÅ bra. Från början till slut. Citatet i rubriken ovan är hennes. Hon föreslår även att man ska allokera om alla de pengar som i dag läggs på fotbollsvåldet till att skydda kvinnan istället. För långt fler kvinnor drabbas av det manliga våldet, än vad fotbollssupportrar gör.

Ungefär så här såg det ut på mitt skrivbord när jag lämnade jobbet idag. To do-listor inför hösten, pennor jag aldrig använder då det är för fina och ett armbands sample. Skönaste ansiktsmisten och en handkräm. Så. Misten och mobilen följde med hem. Resten ligger kvar på mitt skrivbord. Hej semester!

17

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.