2018-07-09

Just nu.

Skorna, har inhandlat skor till min 40-års fest. Håll med om att de är fantastiska? Man blir ju lycklig bara av att titta på dem. Från Stine Goya såklart. Tröjan, kände jag instinktivt för när jag såg den i Karolines flöde. När det sen visade sig att modellen på tröjan heter Lina fanns det ju knappast något att tveka över. Från Loveshild1979. Probiotiska krämer och rengöring, nyttiga bakterier och inga onödiga ingredienser, ser fram emot att testa dessa produkter. Tänkte göra det när vi är i sommarstugan. Lämnar sminket hemma och tvättar mig i sjövatten. Då känns det liksom megarätt med snälla bakterier i ansiktet. Kommer från Aurelia Skincare. Stockrosor, älskar dem! De står stadigt och sträcker sig över alla andra. Och är dessutom snyggare än alla andra.

14

Kommentera

Fy fan vad snygga skor!!! 🙂 Jag går på semester imorgon. Hurra till oss!!

en-lang-blondin

Visst är de ljuvliga!

Mia

Hej du underbara varelse! Skorna är fantastiska🙌🏼
Är så sugen på tröjan, hur är den i storleken?
Stor sommarkram

en-lang-blondin

Perfekt Medium! Lagom rymlig/luftig.
Stor kram!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.