2018-07-05

En har minsann turat!

Här står jag i fören (eventuellt, känner nu att jag har noll koll på vart jag stod och att jag ju faktiskt inte ens visste om vi var i Sverige eller Danmark). I alla fall. I går var jag och ett gäng andra bloggande och instagrammande kollegor inbjudna till att testa Gastro på Havet. Gastro är en restaurang i Helsingborg. På Havet är Scandlines-båten som går mellan Helsingborg och Helsingør. Vi åt och turade. Slår du upp “tura” på Wikipedia kan man läsa “att åka färja utan att kliva av, särskilt vid tur Helsingborg-Helsingör; används huvudsakligen i södra Sverige.”

Även om jag är skåning så har jag aldrig turat. Tror däremot att de flesta Helsingborgare gjort det. Någongång i sitt liv. Och i går turade jag alltså! Hela anledning var för att prova på Gastro på Havet. Gastros pop-up restaurang under sommaren. Himla kul koncept ju! Man gillar ju en upplevelse och god mat på det.

Restaurangens inredning var Scandlines hela vägen från heltäckningsmattan till dukningen. Har inte riktigt landat i mitt huvud vad jag tycker om det. Var det en kul krock kanske. Att servera fine dining i den miljön.

Maten var tjusig! Min fisk var dock så torr så jag inte kunde äta upp den. Tänker att de beror på att de inte vant sig i köket än. Det torra rieslingvinet vägde dock upp.

Heltäckningsmatta. Vad har den förresten för status som inredningstrend? Borde frågat min bordsdam om detta.

Satt nämligen bredvid Jannice “Addsimplicity”, här bredvid sin parhäst Katarina. På andra sidan hade jag ljuvliga Malin som bland annat jobbat som chefredaktör på tidningen Mat & Vänner. Älskar att äta och prata mat med matkunnig. På middagen var även bland annat Annika, Regina, och Christin.  

Gulliga ju! Gillar att gå på event med denna bruttan. Blir alltid bra.

När vi kom i land hade vi 20 minuter tills tåget skulle avgå till Malmö. Bra idé då att ta lite mer bilder. Man kan ju inte låta bli när det är den gyllene timmen. På bilden ovan torkar jag bort concealern som lagt sig i ögonrynkorna.

Hade på mig en mycket skön och härlig klänning från Baum. Köpte den begagnad på Instagram för ett par hundralappar. Den känslan alltså! Älskar det. Väskan kommer härifrån.

10

Kommentera

Kristina

Hej! Så fint hår alltså!!! Får en fråga var du klipper dig? Desperat behov av frisör i Malmö… Ha en fin helg!

en-lang-blondin

Tack! Jag har klippt mig i 15 år hos en och samma fantastiska frisörska. Men hon jobbar inte längre som frisör så henne kan jag inte tipsa om. Men har gått de senaste två gångerna till Robban på Scalp. Klipper bra och är liksom en skön typ. Men inte hunnit känna in om han är min livspartnerfrisör riktigt än.

Kristina

Tack för svar! 🙂 fin semester nu!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.