2018-06-13

En osminkad outfit!

Förra helgen. Eller om det var förrförra, hinner inte med längre, käkade jag och Christin frukost på Jord och gick igenom vad vi skulle ha för content fram till semestern. Jag hade på mig mina gamla, väldigt smutsiga Ganni shorts i mocka och min nya ljuvliga Ganni blus. Väska Depeche.

Datorn åkte ner i min torgväska som jag fått av Maria inköpt i Barcelona. Solglasögon Illesteva. Köpte dem i New York för fem år sedan. Dollarn var förmånlig och jag var mer än nöjd med kapet. Gjorde av med dem på en bussfärd till Lomma när jag var höggravid. Grät som om jag förlorat en vän. Bestämde mig för att det aldrig hänt och beställde ett par nya likadana på nätet. Med extremt ofördelaktig dollar. My life in a box.

Christins glador då! Jisses så fina. Och om man provar dem på har de bästa ljuset och sitter supersnygga på näsan. Kommer från Thierrey

För tjugo år sedan hade jag aldrig gått utanför dörren osminkad (dålig hy) eller med håret i en knut (har alltid haft komplex för mina öron). För tio år sedan släppte jag på sminket och traskade glatt utanför dörren utan smink. Håret däremot skulle jag aldrig satt upp i en stram knut. Fyrtio år i sommar och bekväm i både osminkad feja och utstående öron. Det om något är väl ändå en anledning att fira med Champagne på den stora dagen. Fyrtio år alltså. Bra grej ändå tror jag minsann.

36
  • Just wanna view more of
  • Style

Kommentera

Eva

Var kommer mobilfodralet från? Så coolt!

en-lang-blondin

Other Stories!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.