2018-06-12

Sen sist.

Det var ju varmt jättelänge. Så länge så man tappade räkningen på antal veckor med högtryck. Sen blev det plötsligt kallt. Dessutom på en dag då jag valt shorts och sandaler och skulle jobba ute på filminspelning från tidig morgon till sensen kväll. Nåväl. Överlevde. Men när det fortfarande var varmt använde jag exakt alla sommarkläder i garderoben. Och hann använda dem mer än en gång.

Denna klänningen från Rodebjer är verkligen en favorit. Blommorna fick jag av vår fd praktikant Tora som är en sådan där person som plötsligt korsar ens väg och sen fortsätter korsa ens väg föreviga. Vissa släpper man aldrig.

Tog en kväll och jobbade undan hundra saker. Bland annat fotade jag Instagrambilder till Lite Kalabalik. Tack sommaren för ljust länge.

Fortfarande mitt favoritsmycke.

Och så har jag druckit vin med Nina. Åt en osttallrik till middag och drack tre glas vin. Nästa dag var det som att jag hade druckit en flaska själv. Nåväl. Nu ska jag ta min mensvärk  och krypa ner i sängen.

10

Kommentera

Tora

Kärlek!!

en-lang-blondin

Puss!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.