2018-06-10

Minisemesterkänslan bara fortsätter.

Detta vädret gör ju att det känns som man har semester varendaste helg. Och denna helgen var verkligen inget undantag. I lördags körde vi till Sandhammaren. Mini sprang ut i sanden, ropade “sanden är mjuuuk” och kastade sig ner och rullade runt. Lite annat än Malmöstranden Ribban alltså. Och på morgonen när vi bestämde dagens rutt kollade jag i mina sparade Österlen-tips och hittade Pastafabriken. När jag sen läste Kajsas Österlen-tips och såg att hon tipsat om Pastafabriken så fattade jag storheten.

Bokade ett bord till kl 17 och satte oss vindrufsiga och nybadade och åt galet god pasta. Sen var det en himla skön känsla att komma hem och vara färdigäten.

Älskar dessutom inredningen.

Söndagen tillbringade vi på Ribban ett par timmar. Stranden var dock not so fresh så vi packade ihop och tog oss till Västra Hamnen där glassen inhandlades och föräldrarna kunde bada ordentligt. Om vågorna var megahärliga  i Sandhammaren så är ett djuphavsbad megamegahärligt. Mini var dock mäkta irriterad för att hon inte fick bada. Nåväl. Har jobbat ett par timmar på kvällen och förberett morgondagens filminspelning. Vi håller på med en film för Malmö Stad. Eftersom jag älskar denna staden älskar jag såklart detta projektet. Och i morgon är dagen med stort D. Lång dag och väldigt mycket film. Heja ny vecka!

17

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.