2018-05-30

Min sommarsko garderob!

Ingen har nog missat att sommaren kom tidigt i år. Innebär alltså att man traskar till jobbet i sommarvärme. Känner mig icke klädd i sandaler på jobbet. Däremot kör jag gärna de mest bekväma sandalerna när jag är ledig. Men detta är alltså de skor jag varvar med om dagarna.

Ett par rosa slip in från Jennie Ellen, som jag köpte förra året. Typsikt bra modell på ett par skor. Lätta att sparka av sig under skrivbordet så tårna kan luftas. Finns kvar i mindre storlekar här.

Nya för i år. Piffar till vilken outfit som helst. Liten klack så de blir en aningen mer festliga än de rosa ovan. Finns att köpa här.

Dessa använde jag som en galning förr året! Så himla sköna, lite festliga och superluftiga. Finns på rea nu.

Oj vilket perfekt köp dessa var! Använder dem frekvent. Bekväma och färgen fungerar till allt. Kommer från By Far Shoes. Lyckososten mig hittade dock dessa i en second hand butik i London. För bråkdelen av ordinarie pris.

Mötesskorna. Inga jag skuttar runt till vardags i. Men varje gång jag har dem känner jag mig megafin. Kommer från Ganni och lagomklacken på typ 3 cm.

 

15
  • Just wanna view more of
  • Style

Kommentera

JP

Så vad är ditt trick för att få klackarna att överleva alla lömska kullerstenar? Byta om när du kommer fram? Cykla? Undvika alla icke-asfalterade ytor, eller helt enkelt alltid vara uppmärksam med var du sätter fötterna?

en-lang-blondin

Jag cyklar nästan överallt! Och går på tå när jag går över kullersten. Och byter stift innan klacken blir för trasig. Men allra bästa klacken är ju den blockiga. Så slipper man problemet!

Hej! Jag älskade alla skor i det här inlägget, så otroligt snygga!

PS. Har du tips på snygga skor för någon med hälsporre?

en-lang-blondin

Finns ju så himla många coola sneakers tänker jag!
Other Stories har massor.
https://www.stories.com/en_sek/shoes/sneakers.html

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.