2018-05-25

Är lite yr och mycket glad!

I morse när jag klev ut genom dörren och möttes av majdoften, blå himmel och massor av sol blev det nästan för mycket. Himla tur mini vägde upp med lite trots. Förutom det magisk och lätt overkliga vädret så lever jag fortfarande med någonslags bubblande lyckokänsla i kroppen efter gårdagens lanseringsevent. Vilket gäng kvinnor alltså! Så mycket energi, pepp och bra samtal.

Några av alla sköningar som var på vårt event igår. Från vänster Sandra som kommer att skriva om trädgård här på sajten, sen Sanna som under hela gårdagen var grymmaste projektledaren. Sanna och jag har planerat en möhippa ihop för många år sedan. Förmodligen en av historiens mest välplanerade möhippor. När hon inte agerar projektledare jobbar hon som AD och stylist. Och fixar magiska bröllopsinbjudningar. Sen Christin som ni känner vid det här laget. Den långa blondinen (jag alltså). Bredvid mig står Karoline. Hon har Sveriges bästa butik och service. 80% av min garderob härstammar från hennes butik. Sen har vi Kajsa. Som ju är en av våra bloggare. Träffade henne för första gången irl igår. Det var svårt att inte smälta och falla pladask för hennes varma personlighet. Och längst ut till höger Mia. Driver Lovely Life (ihop med Linda) och den bästa stylist man kan tänka sig att jobba med. Hur snygg är för övrigt hennes byxdress?

Älskar detta garvet. Har befriat stress många gånger under vårt arbete med sajten.

Mina ben. Med dessa når jag alltid översta hyllan i skåpen. Annars då. Känslan när man ser dessa bilder och det blir så uppenbart vad färg gör med en. Vårt koncept hade inte kunnat gestaltats på ett bättre sätt. Kanske var det också all färg som gjorde att så många fina och bra samtal fick plats och att vi skrattade så mascaran rann.

Samtliga foton är tagna av Hanna Skoog! Kolla in hennes sajt här och shop här. Hon är en stjärna!

16

Kommentera

Linda

Jättefin klänning. Var kommer den ifrån?
/Linda

en-lang-blondin

Baum und Pferdgarten! Beställde den fr Boozt.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.