2018-04-23

Hela känsloregistret.

Här står jag och kisar i solen. Det var verkligen inget dumt väder alls i fredags. Då bilden togs. Sportade min nya kjol jag köpte för några pund i London och tröjan från Baum som livar upp vilken halvtrist dag som helst. Skorna är mitt livs bästa second hand fynd, från By Far.

Åt somrig lunch med Cecilia. Vi skålade i juice för att vår fenomenala vän Ida (tillika minins gudmor) vann ett alldeles eget pris på årets Guldäggsgala. Hon är helt enkelt Sveriges bästa copy just nu. Det är förbannat stort.

Förutom guldglädje gladdes jag även åt ett väldigt fint par som hade förlovat sig. Och att världens bästa brorsdotter fyllde 15! Så sjukt stort. Gav henne det jag själv önskade mig för 25 år sedan. Underkläder från Calvin Klein, de med brett resår med loggan på. Men mitt i all sol och all glädje fick jag även ett extremt tragiskt och ofattbart besked. En väldigt fin människa som valt att lämna oss alldeles förtidigt. Man blir påminns om livet. Och drabbas av overklighetskänslan och det ofattbara. Samtidigt som man ler mellan tårarna när minin frågar om jag gråter för att pappa tog det sista äppelmoset.

1
  • Just wanna view more of
  • Style

Kommentera

Eleonor

Åh, barn… :’-) Apropå sista äppelmoset.
Så sorgligt med den unga mannen, såg dokumentären om honom, en sån fin människa.

enlangblondin

Det är en vän till mig som gott bort. Aviciis bortgång hamnade lite i skuggan av det. Men ja jisses, det är också en himla tragisk historia.

Kajsa

Åh, misstänker att vi gråtit över samma person. Så sorgligt. Vi var bekanta en gång i tiden, så svårt att förstå.

enlangblondin

Så in i bänken sorgligt och ofattbart.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.