2018-04-20

Min hudvårdsrutin.

Rengöring. Av med sminket med Dermalogicas rengöring. Och när jag inte har smink så använder jag Murads lätt peelande rengöring. Älskar peeling förövrigt.

Sen börjar krämandet. Först ett serum, den mörkgrå flaskan på kvällen (jobbar aktivt mot min fyrtioårskris), den vita på morgonen (mer mjukgörande).  Sen dagkräm från Murad och on top of det, solskyddsfaktor 50 (skyddar även mot det ondskefulla blåskenet en dataskärm utstrålar). Och sist lite avokadoögonkräm från Kiehls.

Tre gånger i veckan använder jag peelen uppe till höger. Det är typ en våtservett man stryker över ansiktet (använder en servett två gånger pga ekonomisk). Ibland en fuktboost i stil med ultralyxiga “Advanced night repar” eller bara en budget sheet mask. Och typ tre gånger i veckan kletar jag också på Kiehls gurkmejamask med peelande korn i. Denna masken har jag hittat tack vare Saturdayshelfie-Katja! Den är ljuvlig.

Och så en ny favorit på läpparna. Inköpt i London så osäkert om den finns här. Men himla härlig i alla fall.

1

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.