2018-04-18

Sen sist.

Typiskt bra dag idag. Förmodligen mycket tack vare solen. Chansade på barbent i morse, får erkänna att det var lite kallt när jag cyklade till jobbet. Men det fick jag igen på lunchen när en svettades i solen på Noirs uteservering. I alla fall. Mötte upp denna stjärnan för en frukost och genomgång av vårt gemensamma projekt. Sjukt effektivt möte. Och ni ser! Vi hade likadana kjolar på oss. Från Other Stories.

En outfitbild hanns med innan jag cyklade vidare till kontoret.

På lunchen noterade jag att Noir åter hade burrata på menyn. Den glädjen! Och det säkra tecknet på att det nu är sommar. Eller vår i alla fall. Men det var sommartemperatur på uteserveringen lunchtid.

Min stråväska kände sig lite tilltufsad i tjusigt sällskap.

En fin onsdag. Annars då. Igår ropade en gubbe på cykel “se dig för kärring” när han var på väg att cykla på mig. Hans spontana var inte “se dig för flicka”. Utan kärring låg närmre till hans. Nåväl. Ikväll har jag kämpat med en trött mini som nuförtiden vägrar somna, kollat senaste Homeland och storbölat. Samt beställt denna klänningen tack vare en bloggläsare som informerade om 25% rabatt.

1

Kommentera

Eleonor

Hm, gubbjävlar som uttrycker sig så?!

Annars, så härligt med sommarkänslan i Malmö nu. Ahhh 🙂

enlangblondin

Typiskt gubbjävel.

Men så gaaaalet härligt! Älskar sommarmalmö.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.