2018-01-10

Vad tusan ska man göra med sin PMS?

Idag var vädret tillbaka på default-läge. Grått alltså. De senaste dagarna av sol känns som en dröm. Jag gjorde mitt bästa och klädde mig i färg och lagom piffigt med sommarkjolen utanpå mina sammetsbyxor.

Av leendet att döma verkade det fungera. I själva verket gömmer sig en tung PMS där bakom. Och nu måste jag göra slag i saken. Kom på att jag fått tips av en läsare att köpa jättenattljusolja. Så det klickade jag precis hem från Apotea. Och om man googlar på ämnet ska man träna mycket och dra ner på socker och snabba kolhydrater. I nuläget tränar jag vad jag hinner och föredrar mat med långsamma kolhydrater då jag har ett blodsocker som annars rusar. När jag har PMS skriker dock kroppen efter stora lass pasta. Man ska alltså ignorera det.

Den här väggen gör mig dock glad. Ser lite ut som ett Stine Goya mönster (har shopstopp och ser kläder i allt. Även en graffitivägg på Gamla Väster).

Klockan är 13.00 och den här himlen alltså. Inte så blå inte.

Annars då. Har så himla många bra projekt som snurrar i mitt huvud nu så jag önskar det fanns fler timmar på dygnet. Eller att en var Isabella Löwengrip med ADHD. Nåväl. Man är den man är och får liksom ta en sak i taget, även om det är frustrerande.

1

Kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.