2021-01-13

Vardagsrummet – före och (nästan) efter

Vi börjar bli klara! Jag tänkte att vi kunde kika på lite före och (nästan) efter! Tycker sånt är så kul själv. Fina efterbilder får bli när det är helt klart och ljuset är tillbaka. Nu blir det halvstökigt och fotat med mobilen.

Efterbilderna är tagna i början av december, jag tänker att vi inte gjort något sedan dess men det var vi verkligen.

En tavla är uppsatt, även gardiner, handtagen till köksluckorna är på plats (ist för tejp som bilden här visar) och vi har målat listerna, både de nya vi satt upp i öppningen men även de gamla golvlisterna. Färgen lossnade nämligen på dem på flera ställen när vi drog bort tejpen efter vi målat om.

Jag köpte först en lång, vad jag trodde var ljust beige gardinlängd, men den färgen såg verkligen hemsk ut till väggfärgen i vardagsrummet. Så nu sitter vita 30 cm för korta gardiner uppe istället. Soffan är också provisorisk vi måste bara hitta en vi gillar som är bekväm, snygg och inte speciellt dyr och helst har avtagbar klädsel. Men den ekvationen verkar vara omöjlig.

10

Kommentera

så fint ni får det!

Linnéa

så fint! var kommer tavlan ifrån?

Klara

Så fint! Var är hyllan i vardagsrummet från?

Tack! Hyllan är från Bettonggruvan: https://betonggruvan.se/hyllsystem/

Let me know om ni hittar den soffan, behöver med! Hehe

Haha, I will! Har lagt mitt hopp hos blocket nu och har diverse bevakningar där.

Sofia

Hej! Undrar vartifrån både köksbordet och den lilla svarta puffen i vardagsrummet kommer ifrån? Superfint 🙂

Hej! Puffen har jag fått av mina föräldrar och den har vart i vardagsrummet hela min barndom, tror den är från IKEA någon gång på 90/00-talet. Bordet har jag köpt second hand, finns massor med liknande på Bukowskis har jag sett!

Carina

Hej! Fint ni börjar få det <3
De tre OSB-lådorna i hyllan, har ni byggt dem? Eller om ni köpt, varifrån?

Tack! Dom är köpta på lagerhaus för ett gäng år sedan.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.