2020-11-09

Trasiga vitvaror och små framsteg

Varför går renoveringar alltid så mycket långsammare än vad man vill? Tyvärr bestämde sig vår alldeles nya mycket dyra diskmaskin för att gå sönder. Så nu är vi utan diskmaskin i väntan på reservdel. Att vi är mitt i en pandemi snabbar givetvis inte direkt upp saker och ting. Tre omgångar har vi fått avboka allt och skjuta upp saker pga förkylda.

Men mitt i allt så har Otto fyllt 1 år, han börjar bli så mycket person! Det är så kul!? Mitt liv kan verkligen delas in i ett före och efter. Innan Otto och nu. Två olika världar både inuti och runtomkring mig. Vi firade hans födelsedag vi tre. Det var så mysigt att dekorera och slå in paket tillsammans med Hampus kvällen innan.

Tycker det är otroligt gulligt när han försöker sätta sig i precis alla små utrymmen kan kommer över. Hittar honom ofta i kartonger och lådor.

I helgen har vi gått till närmsta park helt utan vagn och satt upp en julstjärna som lampa över köksbordet. Egentligen skulle jag och Otto vart i Västerås, jag skulle fira 3 kompisar som fyller 30 och så skulle vi hälsat på massor med familj. Men park och julstjärna fick det bli istället. Jag är 100% för att börja peppa jul så fort man känner för det. Speciellt i år.

Och så har jag ritat! Vi har (tillfälligt?) flyt i nattningarna så vi har liksom fått massor med kvällar ensamma. Älskar att rita och lyssna på ljudbok! Följ min illustrations-insta om ni vill se mer sånt.

13

Kommentera

Eveline

Hur får man smidiga nattningar med en ettåring som vägrar spjälsäng? Tips, trix och råd? ♥️

Vi gav upp spjälsängen, det gick verkligen inte för oss. Han bara ställde sig upp och lekte runt. Nu sover han på en riktig säng, en 90×200 madrass som vi ställt på golvet. En superlåg en, och så har vi spjälsängmadrassen bredvid på golvet ifall han skulle ramla ner. Sedan vi började natta honom i den och han får somna själv där (vi sitter bredvid medan han bökar loss) så somnat han snabbt? Och sover där hela natten? Så sjukt. Snabbt för oss betyder allt mellan 10-40 min. Dock vaknar han 04-05 och ska upp och kolla på Pippi, så det är långt i från ultimat men ändå så mkt bättre! Så mitt tips är att strunta i spjälsängen om ni kan!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.