2020-10-27

Hej från en trött

Igår skrev min kollega till mig hur nice det var att få 1 timmes extra sovmorgon pga vintertiden. Det har ju då verkligen inte inträffat här. Otto har istället gått och lagt sig senare än vanlig och vaknat 1 timme tidigare än vanligt vilket då blir 2h tidigare. Godmorgon 04.00. Jag är så trött att det är en kraftansträngning att trycka ner tangenterna. Det tar lång tid innan jag förstår vad mina kollegor säger, jag får tänka alldeles för länge för att hänga med i ett skämt.

Jag tog en titt i appen ”växa och upptäcka världen” (en app där man följer bebisens utveckling) jo men det var absolut ett åskmoln ovanför Otto nu, ”ungefär king den här veckan är det troligt att en stormig period inträffar”, stod det. CHECK. Imorse ville jag returnera honom. Sedan försökte han sätta sig ner i en sjukt liten korg och det var så gulligt att jag nästan började grina. Ja. Det är väl såhär det är att vara förälder antar jag? Retursedel i ena handen och kärleksförklaring i den andra.

17

Kommentera

midis

Tack för detta inlägg!!!!! Kände igen mig och lät mig tröstas av det.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.