2020-10-14

3 boktips till dig som gillar feelgood

I våras och i somras när Hampus jobbade hemma och vi bodde på 35 kvm var jag ute på många långa promenader. Det gjorde mig exakt noll för det var ju vår och ljudböcker finns. Otroligt bra grej. Tänkte tipsa om 3 jag lyssnade på och gillade! Det blir inget fancy här, jag försökte lyssna på sånt. Lyssnade på allt jag fått lära mig och klubben, dom var bra men jag kände ju inte direkt ett sug att lyssna vidare på samma sätt jag gör med feelgood böcker. Och ja, min nivå av fancy är inte direkt Anna Karenina, mardrömsläsning enligt mig. Så här har ni lite härligt fluff jag gillade:

Någon som du

Boken handlar om ett lägenhetshus i New York, eller ja, om personerna som bor i huset. Och om Sanji som en dag börjar jobba som hissoperatör i huset för att hjälpa sin släkting att slå världsrekord i vertikalt resande.

The bookshop on the shore

Handlar om Zoe som har det skit i London, allt är pissdyrt och hennes 4åring vägrar prata. Han bara säger inte ett ord. Sen så har hon ett ex som är 100% skit. Så hon flyttar till Skottland och börjar jobba i en bokbuss.

Something to tell you

En dag hittar Frankie ett brev från sin döda mamma. I brevet står allt hon inte velat veta, som hon gott klarat sig utan. Men nu när hon vet vem hennes pappa är så måste hon träffa honom.

17

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.