2020-09-17

Sista.

Imorgon är min sista föräldralediga dag med Otto. Sista dagen? Jag har nästan vart hemma i ett år. Först nästan 1 månads väntan, sen nästan en månad sjuk och nybliven mamma. Sen började det. Innan allt tog ett abrupt slut med Corona. Tillbaka in i bubblan. Det känns inte riktigt som att jag någonsin klev ur bebisbubblan. Precis när jag var redo plastades hela världen in i bubbelplast och nu vet jag inte riktigt vad jag kommer tillbaka till.

Kommer jag ha glömt allt? Jag kan räkna på mina fingrar hur många gånger jag suttit vid en dator det senaste året. Kommer jag klara av att tänka i längre sekvenser? Min hjärna känns som dom där Keno-bollarna. Alla tankar bara studsar runt och sedan flyger nån ut. Vad som stannar kvar är ett lotteri.

Förhoppningsvis ses vi mer här snart när jag har en dator igen. Hoppas!

20

Kommentera

Kristina

Samma här! Börjar jobbar på måndag och vet inte alls vad jag ska känna inför det..

Klara

GUD vad trevligt om du börjar blogga igen! <3 Välkommen tillbaka till utanför-bebisvärlden-livet!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.