2020-03-25

Ramen, sample sale och bröd.

Hej från livet utan planer. Jag hade precis börjat träffa folk, åka in till stan, gå på öppna förskolan osv, innan pandemin slog till. Okej jag gick till öppna förskolan två gånger sen fick jag bryt av sångstunderna, alltså, det gick inte att genomlida mer. Det var alltså öppna förskolan för bebisar 0-5 månader. Så sitter man där och sjunger barnsånger, med en bebis som inte ens kan hålla huvudet uppe. Nä, den mamman som tycker sånt är härligt och skoj är inte jag. Tycker det helt ärligt är så stelt och pinsamt, mår dåligt inombords bara av tanken.

Jag hade inte mycket inbokat innan allt avbokades. Att inte kunna fira påsk i Skåne kommer såklart bli trist, jag hade inte ens bokat tågbiljetter pga hade på känn att något skulle hända. Och för att jag är otroligt seg med sånt oavsett världskris eller ej. Det passar helt enkelt min *tid i livet* att vara i karantän just nu. Var ju typ det redan innan så att säga. Okej, slut på babbel. 
Jag bor ihop med en buljongkokande skräpsamlare. Så i måndags kväll blev det ramen, så gott! Plus nu är äntligen frysen fri från skräp <3 Obs det är inte jag som håller på och gör fint, det är Hampus. Han vill alltid lägga upp mat åt mig och göra fint. GULLIGT tycker jag (men också irriterande jag vill ba ta själv ibland OKEJ, riktiga, viktiga bråk vi har som ni hör).

Ottogullet i sin nya outfit, en one pice med luva. Otroligt.  Han hade ny filt också, ett samarbete mellan Emilia Ilke och Jordling

Lite fina plagg jag shoppade på Mixed grills sample sale innan covid var ett faktum.

Skulle köpa bröd i måndags men allt bröd, alltså verkligen allt, var slut på affären. Jästen också. Men jag hade några gram jäst hemma så jag bakade lite bröd igår morse. Hur sjukt är det inte att butikerna är tomma. Alla blöjor var slut, all barnmat, allt bröd, alla chips, alla tacogrejor? Förstår verkligen inte varför vissa saker tar slut. Behovet av tacos when in karantän är uppenbarligen oerhört stort i midsommarkransen.

12

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.